Gert Dedel

GertElke dag ga ik met plezier naar mijn werk! Het mogen werken met kinderen en jongeren en hun ouders is het mooiste wat er is. Sinds 1985 ben ik als kinderfysiotherapeut werkzaam en nu voor behandelcentrum DOK018. Samen met mijn collega Carly van Velsen ben ik eigenaar van DOK018. Het onderzoeken en behandelen van kinderen als kinderfysiotherapeut is een prachtig vak dat ik met veel plezier doe. Mijn ervaring strekt zich uit van kinderen en jongeren van 0-18 jaar, kleine baby’s tot ‘lastige’ pubers, met diverse problemen. Mijn specialisaties binnen de kinderfysiotherapie zijn kinderen en jongeren met chronische pijn en chronische vermoeidheid, DCD (developmental coordination disorder), ‘dikke kinderen’(overgewicht en obesitas), conditie-problemen en sportblessures. In het werken met kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers, vind ik het belangrijk te weten te komen wat het kind of de jongere graag weer wil kunnen.

Tijdens de behandeling zijn ouders/verzorgers altijd welkom en is het doel dat het kind of jongere weer gaat doen wat ze willen. Samen kunnen wij dat bereiken! Mijn steekwoorden voor de kinderfysiotherapie zijn: vertrouwen, veiligheid, openheid, optimisme, plezier en een positieve beleving voor de kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers.

Naast het werken op de praktijk ben ik tevens verbonden als docent aan de masteropleiding kinderfysiotherapie van Breederode Hogeschool. Daar geef ik les aan kinderfysiotherapeuten in opleiding.

Vanuit DOK018 organiseer en geef ik cursussen, workshops en lezingen door het gehele land. Graag ontmoet ik u in de praktijk; kom gerust binnenlopen om te kijken wanneer mijn deur openstaat.

Publicaties

  • Artikel gepubliceerd over de kinderfysiotherapeutische behandeling bij kinderen met chronische pijn, in het tijdschrift ‘Kinderfysiotherapie’ (2003)
  • Artikel gepubliceerd over de praktische invulling van kinderfysiotherapie bij kinderen met onbegrepen lichamelijke klachten in het tijdschrift ‘Kinderfysiotherapie’ (2005)
  • Artikel gepubliceerd over Graded Activity bij kinderen met onverklaarde klachten in het tijdschrift ‘Kinderfysiotherapie’ (2010)
  • Mede auteur hoofdstuk ‘Functionele klachten’ in leerboek kinderfysiotherapie

In mijn vrije tijd stap ik regelmatig op de racefiets of ga ik toeren in mijn oldtimer VW camper.

Contact
Voor vragen kunt u mij bereiken onder gdedel[at]dok018.nl en op mijn LinkedIn profiel kunt u meer informatie vinden.

Bus