Ontspanning

Ontspannen is belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. Neem kleine momenten van ontspanning om te herstellen van dagelijkse stress. Wij zijn experts in ontspanningsoefeningen en gaan op zoek met jou naar een ‘ontspanprogramma’ op maat!

Echt ontspannen wordt steeds moeilijker in een tijd waarin alles steeds maar sneller lijkt te gaan. Toch is het van levensbelang om af en toe tot stilstand te komen en even volledige ontspanning te ervaren. Door te ontspannen krijgt je lichaam de mogelijkheid om zich te herstellen van de dagelijkse stress. Door kleine momenten van ontspanning in te bouwen (bijvoorbeeld door regelmatig ontspanningsoefeningen uit te voeren) voorkom je lichamelijke klachten en kom je bovendien beter in je vel.

  • Je leert wat stress/spanning is en met je doet
  • Je leert stress/spanning te herkennen
  • Je leert welke ontspanning het beste bij jou hoort
  • Je krijgt oefeningen mee naar huis

Ontspanning bestaat uit verschillende onderdelen, fysieke uitdaging, maar ook ontspanning. Je ontdekt je eigen leraar te zijn, luisteren naar je lichaam en ontdekken wat je jezelf kunt bieden, samen met andere kinderen/jongeren. De training bestaat uit 8 lessen, individueel of in een groep, in de praktijk of op locatie elders (een school bijv.). De leeftijdsgroepen zijn 8-11, 12-14 en 15-18 jaar. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.